Спеціальність 071 «Облік і оподаткування»

Магістр. Освітня програма: Облік і аудит

Освітня програма (магістр) 2022 р.

Чому навчать?

Ви будете вміти складати фінансову, податкову та інші види звітності за національними та міжнародними стандартами, організовувати облік грошових коштів, розрахункових операцій, основних засобів, матеріальних цінностей, витрат на виробництва та реалізацію готової продукції, в т.ч. в будівельній галузі, визначати фінансові результати діяльності, обчислювати податки, планувати та проводити аудиторські перевірки тощо.

Які будуть фахові дисципліни?

Обираючи цю спеціальність, студенти вивчають обліково-аналітичних технології обліку, організацію обліку на підприємстві, фінансовий аналіз та економічну діагностику, облік та фінансову звітність за міжнародними стандартами, організацію та методику аудиту, адміністрування податків та зборів, управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі та аудиті.

Ким зможете працювати?

Після завершення навчання на освітній програмі «Облік і аудит» студенти можуть працювати податковими інспекторами, аналітиками консолідованої інформації, фінансовими аналітиками, керівниками аудиторської фірми, аудиторами, бухгалтерами, головними бухгалтерами, фінансовими директорами, ревізорами тощо.

Спеціалісти з обліку та аудиту завжди мають високий попит на ринку праці, кар’єрне зростання, креативне та інноваційне мислення, інтелектуальні та творчі здібності, емоційний інтелект, практичну фахову спрямованість, впевнено дивляться в майбутньому та займають керівні посади.

В яких організаціях працевлаштовуються випускники?

Наші випускники працюють в будівельних компаніях «Інтергал-Буд», «Ліко-Холдинг», «КАН Девелопмент»,  державних та комерційних банках, ОСББ, Державній аудиторській службі України, Державній податковій службі України, Національній мережі торгових центрів «Епіцентр», ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» тощо.

Що треба здати в 2023 році, щоб вступити?

Єдиний вступний іспит (ЄВІ), єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ). Докладніше тут.

Translate »
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux