Вступ на 1 курс на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі отриманого диплома молодшого спеціаліста (скорочений термін навчання)

Абітурієнт, який закінчив коледж чи технікум та одержав диплом молодшого спеціаліста має можливість вступу до КНУБА  на перший курс, та  навчатись за скороченою програмою. для здобуття освітнього  рівня бакалавра – першого рівня вищої освіти. Навчання триває близько 3 років замість 4 років (близько 4 років замість 5 для заочної форми навчання) . За результатами навчання випускник отримає диплом про повну вищу освіту та право подовжити освіту на наступному рівні – у магістратурі.

У разі вступу на навчання за спеціальністю, яка збігається зі спеціальністю диплома молодшого спеціаліста, та входить до переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка (Додаток 2 до Умов прийому до закладів вищої освіти в 2019 році) абітурієнт має право скласти вступні випробування з предметів, потрібних для вступу, або перезарахувати оцінки, одержані на Зовнішньому незалежному оцінюванні, якщо його було складено, й претендувати на місця за державним замовленням, якщо вони надаються за цією спеціальністю.

У разі вступу на навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста абітурієнт повинен здати зовнішнє незалежне оцінювання з Української мови та літератури.

Абітурієнт повинен подати документи з 10 липня по 23 липня та скласти вступне фахове випробування (та додаткове випробування в разі необхідності)  з 23 липня по 30 липня.

У разі вступу на навчання за спеціальністю, яка не входить до переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка, абітурієнт має обрати споріднену спеціальність за дипломом  молодшого спеціаліста й претендувати на навчання за державним замовленням. У разі, якщо місця на обрану спеціальність надаються, або якщо абітурієнт хоче  змінити спеціальність чи спорідненої спеціальності в КНУБА немає, тоді він може претендувати тільки на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).

 Оприлюднення списків вступників, рекомендованих до зарахування  відбудеться не раніше                               12:00 01 серпня.

Виконання вимог до зарахування – подача оригіналів документів для вступників, рекомендованих до зарахування – до 18:00 31 липня.

Зарахування вступників на навчання за кошти держбюджету – до 12:00 01 серпня.

Зарахування вступників  за кошти фізичних та/або юридичних  осіб – до 23 серпня.

Перелік документів для вступу:

  • паспорт або інший документ, що засвідчує громадянство (оригінал та 2 копії)
  • ID – картка та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (оригінал та 2 копії пластику з обох сторін)
  • ідентифікаційний код (оригінал та 2 копії)
  • диплом молодшого спеціаліста (оригінал та 2 копії)
  • додаток до диплому молодшого спеціаліста (оригінал та 2 копії)
  • документ, що посвідчує спеціальні умови вступу на навчання (оригінал та 2 копії).

Якщо пільга належить батькам – додатково оригінал та копія свідоцтва про народження;

  • військовий документ (для хлопців: приписне свідоцтво або військовий квиток, оригінал та 2 копії)
  • шість кольорових фотографій (розмір 3х4)

Тільки для спеціальнстей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент»,      076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

  • сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання з Української мови та літератури (оригінал та 2 копії)
  • інформаційна картка ЗНО (2 копії) роздруковується з особистої сторінки вступника за адресою testportal.gov.ua)

Копії завіряються у приймальній комісії за наявності оригіналу. При поданні документів у приймальній комісії необхідно  залишити копії документів.

Перелік ліцензованих та акредитованих спеціальностей КНУБА

Факультети, спеціальності, спеціалізації та освітні програми

Етапи вступної кампанії та розклад роботи Приймальної комісії

Положення про фахові випробування та  творі конкурси у 2019 році

Програми фахових випробувань

Розклад вступних фахових випробувань

Розрахунок конкурсного балу

Вартість навчання у 2019/2020  навчальному році

Результати пробних фахових випробувань

Translate »
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux